TRATTORIA DA MARCO

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 914 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Trattoria Da Marco. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

26 maj 2024 o 16:18 Potrawy są nierówne. Czasem jedzenie jest bardzo dobre, innym razem są ci najwyżej poprawne.
25 maj 2024 o 21:09 Pizza smaczna 4/5 , sos pomidorowy w makaronie średni 2/5, ravioli okej 3/5. Średnia to w takim razie 3/5. W tej cenie da się zjeść smaczniejszy makaron.
30 kwi 2024 o 22:02 Pyszne!
24 kwi 2024 o 15:19 pyszna pizza!
25 lut 2024 o 14:53 było pysznie
11 lut 2024 o 15:35 Pizza naprawdę słaba. Mimo wielu dobrych opinii - duże rozczarowanie
4 lut 2024 o 15:48 Smaczna pizza i dostarczona bardzo szybko!
16 gru 2023 o 23:48 Jak zawsze pyszna pizza i świeża sałatka z krewetkami
1 wrz 2023 o 21:54 Nie polecam burgerów i frytek! Mięso prawie surowe, frytki "mdleją" w dloni. Okropność! Niesmaczne! Ogromne rozczarowanie! Omijajcie, proszę, z daleka tę jadłodajnię.
2 lip 2023 o 21:58 penne alla arrabiata disgusting . carrot soup its tiny.
18 cze 2023 o 22:20 Jedzenie dramat. Nie polecam pierogow nie polecam Żeberek, wiec nie polecam tej restauracji. Czesto zamawiam na pyszne i to jest najwieksze rozczarowanie. Na 100 zamowien to jest moja druga negatywna opinia.